Uitgelicht

Moderne apparatuur

Met moderne apparatuur is Quattro Go uw maat in maatvoering. 

Verder lezen

De praktijk

Op locatie aan het werk, dat is het mooiste. 

Verder lezen

Situatie meting

Met de situatiemeting alle data en objecten inzichtelijk maken.

Verder lezen

Project-management

Wist u dat wij ook bouw-management voor u kunnen verzorgen? Verder lezen

Hoogte meting (DTM)

Hoogtemetingen geven vooraf inzicht in de benodigde hoeveelheden in een project. Verder lezen

Moderne meet- en scanapparatuur

Met moderne apparatuur is Quattro Go uw maat in maatvoering.


Met de GPS- en total station meetapparatuur en 3D-scanner van Trimble zijn we up-to-date en kunnen wij voor u aan de slag.
We blijven vanzelfsprekend de ontwikkeling op dit gebied volgen en waar nodig zullen updates en bijscholing worden gevolgd.


Via de GPS-ontvanger staan we in verbinding met tal van satellieten en kunnen de benodigde gegevens via de datacollector worden getoond en vervolgens worden geïmporteerd in een CAD- of ander tekenprogramma.


Met de total station kunnen we zeer nauwkeurig de gewenste punten op bijvoorbeeld een bouwterrein in kaart brengen. Met de datacollector kunnen de gegevens worden uitgewisseld met bijvoorbeeld Autocad.


De 3D-scanner kan een driedimensionaal beeld maken van de omgeving, zowel binnen als buiten. Van elk vastgelegd punt wordt ook de afstand van dit punt tot de scanner vastgelegd. In een korte tijd kunnen miljoenen punten (met xyz-coördinaat) worden vastgelegd. Per vastlegging, over een afstand van 80 m, 360 graden.  Door de laserscanner op verschillende plaatsen te positioneren ontstaat een aaneengesloten 3D-beeld van een gebouw of object; een driedimensionale puntenwolk. Deze puntenwolk kunt u gebruiken voor uw 3D-weergave.  


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Situatiemeting

Voordat u start met een project, is het soms handig en raadzaam van tevoren de omgeving en situatie goed in beeld te hebben. Met de zogenaamde situatiemeting kunnen wij alle data en objecten voor u inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan belendende panden, groenstroken, lantaarnpalen, wegen, trottoirs.


Zijn er bijvoorbeeld geen tekeningen van de huidige situatie of geen juiste tekeningen, dan kan het nodig zijn de situatie van en rondom het project eerst duidelijk te krijgen. Afhankelijk van wat u als opdrachtgever precies nodig heeft, kunnen wij de situatie in kaart brengen (2D of 3D). U heeft dan compleet en juist de situatie in beeld alvorens uw project start.


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Hoogtemeting

Hoogtemetingen, al of niet verwerkt in een digitaal terreinmodel, kunnen vooraf inzicht geven in de benodigde hoeveelheden in een project.


Bijvoorbeeld de nul-meting en de meting na de ontgravingen worden in kaart gebracht. Tezamen met de gewenste eindsituatie kan er dan bepaald worden welke hoeveelheden nodig zijn.


Wilt u meer weten?  Mail ons dan

De praktijk

Op locatie aan het werk, de benodigde gegevens uitzetten, dat is een mooi deel van ons werk.


Als alle gegevens zijn ingelezen en voorbewerkt dan kunnen we op locatie aan de slag. Vaak voordat een project start, bij het uitzetten van de exacte locatie en eerste grondpunten. En vervolgens tijdens het project, bij het uitzetten van de benodigde gegevens per verdieping. 


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Projectmanagement

Quattro Go kan - naast digitale metingen - ook voor u het bouwmanagement verzorgen.


Met jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij uw project managen. De bouw van start tot eind leiden, vanzelfsprekend inclusief planning en kostenbewaking. Voor eenvoudige of complexe gebouwen of projecten, wij verzorgen voor u deskundige ondersteuning. 


Wilt u hier eens verder met ons over praten?  Dan kunt u ons mailen  of bellen